Selvklæbende folie kan være smart i flere henseender. Hos Molbech Tapet fører vi et stort udvalg af selvklæbende folie.

Der er så uanede mange muligheder med dette produkt. Det kan ikke alene anvendes på væggene. Det kan nemlig anvendes på alle tænkelige overflader.

Du kan således bruge det på spisebordet, reolen, hylden og alverdens andre steder. Det er faktisk kun fantasien som sætter grænser.

Mulighederne for at anvende dette unikke produkt bliver absolut ikke mindre når du ser vores store udvalg. Vi har utrolig mange varianter at vælge imellem.

Vi har nemlig gjort os umage for at skabe et sortiment, hvor du kan finde hvad du skal bruge. På den måde er Molbech Tapet altid et godt sted at starte i din søgen.

Selvklæbende folie som både ligner og føles som træ

Vores selvklæbende folie er behændigt i mange forskellige situationer. Står du eksempelvis og er lidt træt af at se på din hylde, reol eller dit spisebord? Så har vi løsningen til dig.

I stedet for at gå ud og købe nyt kan du nemlig nøjes med at købe selvklæbende folie som ligner samt føles som træ. 

Faktisk kan du meget vel allerede have en reol, et tv bord eller lignende hvor det er anvendt. Det er nemlig også blevet populært at bruge hos mange producenter af møbler.

Her kan du nemlig få et flot look på dit nye møbel til billige penge. Alternativt kan du som nævnt selv gå i gang og give dine gamle møbler nyt liv. Det er ikke kun til glæde for dig, men også for klimaet.

Dette er dog kun en lille brøkdel af de muligheder du har med den selvklæbende folie.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp så er vi sjældent langt væk. Vi kan kontaktes på mail: frederikshavn@fluggerfarver.dk samt på telefon nr: 98 42 83 22.
Kurv cart 0
You have successfully subscribed!