Hvis du overvejer glasfilt til dine vægge, så er du kommet til det rette sted. Uanset om det er tapet eller glasfilt du er på udkig efter, så kan vi hjælpe.

Hos Molbech Tapet fører vi nemlig et stort udvalg af begge dele. Selvom at det er 2 vidt forskellige vægbeklædninger, så er der visse ting der går igen.

Fælles for alle vores produkter er nemlig den høje kvalitet til en skarp pris. Således kan du med fordel finde den nye beklædning til din væg her hos os.

Tapet er generelt forholdsvis nemt at have med at gøre. Dette gør sig dog ikke gældende når du vælger at anvende glasfilt.

Det er nemlig en del vanskeligere at have med at gøre. Det kræver for eksempel en langt grundigere spartling inden du går i gang.

Glasfilt giver et eksklusivt look til et hvert rum

Hvis du gør dig umage i såvel forarbejdet som under monteringen, så er det dog det hele værd. I så fald får du nemlig en yderst elegant vægbeklædning som pynter i et hvert hjem.

Det smarte med glasfilten er, at den også kan anvendes i loftet. På den måde kan du få vægge og loft til at matche på bedst mulig vis.

I det hele taget bliver denne form for væg- og loftbeklædning mere og mere populær. Det er dog ikke svært at forstå med det smukke og eksklusive look det giver.

Du kan med fordel tage et kig rundt på vores webshop og se vores udvalg af begge typer vægbeklædning.

Derudover er du naturligvis også altid velkommen i vores fysiske butik. Butikken er beliggende i Frederikshavn. Her vil du med egne øjne kunne opleve vores store udvalg samt vores gode priser.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp så er vi sjældent langt væk. Vi kan kontaktes på mail: frederikshavn@fluggerfarver.dk samt på telefon nr: 98 42 83 22.
Kurv cart 0
You have successfully subscribed!